Kombi prevoz putnika do Kopaonika, Zlatibora, Stare Planine

NAJPOVOLJNIJI KOMBI PREVOZ PUTNIKA DO PLANINA

 

 

 

Ski Taxi i kombi prevoz do Kopaonika

Kopaonik je od Beograda udaljen oko 270 kilometara i to je najpopularnija zimska turistička destinacija u Srbiji. Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh i nalazi se 2017 m. Turističko srediste Kopaonika se nalazi na 1780 m, i odlikuje ga veliki broj turističkih sadržaja, hotela, apartmana, planinarskih domova, vila…od pratećih sadrzaja tu je veliki broj restorana, kafića, diskoteka , klubova… Na ovom delu Kopaonika smesten je ski centar sa 18 km  nordiskih i 55 km alpskih staza.

Kombi prevoz putnika do Kopaonika traje oko 3.5 sata, putevi su uglavnom dobrog kvaliteta, a deo puta na prilasku Kopaoniku je uglavnom prekriven snegom i u zimskom periodu je obavezna zimska oprema, no to ne predstavlja problem za X-LIMO kombi prevoz do Kopaonika.
Put iz Beograda vodi auto-putem do Pojata odakle se kombi prevoz Kopaonik nastavlja ka Kruševcu, pa onda ka Brusu i Brzeću… U slučaju neprohodnosti prilaza Kopaoniku iz pravca Brzeća, i u dogovoru sa putnicima, koristimo prilaze od Jošaničke Banje, ili Rudnice.

Cenu kombi prevoza do Kopaonika takođe možete pogledati na stranici CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA, a dodatne informacije o prevozu putnika kombijem do Kopaonika možete dobiti upitom pomoću informacija sa KONTAKT stranice.

prevoz putnika do kopaonika

SKI-TAXI I KOMBI PREVOZ DO STARE PLANINE

Stara planina je udaljena od Beograda oko 330 km, a postoji više putnih pravaca do nje, ali se zbog loše održavanih puteva preporučuje putni pravac Beograd – Niš – Knjaževac – Kalna – Babin Zub. Putovanje kombijem otprilike traje oko 4 sata, ali je uslovljeno frekvencijom saobraćaja i vremenskim prilikama.

Cenu kombi prevoza do Stare Planine možete pogledati na stranici CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA, a dodatne informacije o prevozu putnika kombijem do Stare planine možete dobiti upitom pomoću informacija sa KONTAKT stranice.

kombi prevoz do stare planine

SKI-TAXI i kombi prevoz putnika/najam kombija sa vozačem do Zlatibora

Za vise od 4 putnika pošaljite upit preko kontakt stranice.

Zlatibor je destinacija koja je popularna kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Od Beograda je udaljen oko 190 km, a kombi prevoz do Zlatibora traje oko 3 sata u zavisnosti od frekvencije saobraćaja i od vremenskih prilika. Put iz Beograda vodi preko Ljiga, Čacka, Užica. Put je u relativno dobrom stanju i redovno se odrzava u zimskom periodu.

kombi prevoz do zlatibora