[vc_row full_width=“stretch_row“ parallax=“content-moving“ parallax_image=“697″ enable_overlay=“enable_overlay_value“ overlay_color=“#000000″ overlay_pattern=“01.png“ overlay_pattern_opacity=“50″ css=“.vc_custom_1505685745669{padding-top: 128px !important;padding-bottom: 128px !important;}“][vc_column][vc_custom_heading text=“Iznajmljivanje kombija/automobila sa vozačem“ font_container=“tag:h1|text_align:center|color:%23ffffff“ use_theme_fonts=“yes“ css=“.vc_custom_1505687671500{margin-bottom: 0px !important;}“][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=“yes“ bg_type=“bg_color“ bg_override=“full“ bg_color_value=“#e5edf1″ css=“.vc_custom_1505685793821{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 12px !important;}“][vc_column width=“2/3″][ultimate_heading main_heading=“Iznajmljivanje kombija sa vozačem“ main_heading_style=“font-weight:bold;“ main_heading_line_height=“desktop:27px;“]

U Srbiji i inostranstvu

[/ultimate_heading][vc_column_text]Kombi prevoz putnika X-Limo pruža i uslugu iznajmljivanja kombija za prevoz putnika 8+1 sa vozačem.
Ukoliko planirate grupni odlazak na svadbu, izlet, seminar i slicno onda je usluga iznajmljivanja kombija sa vozačem idealna stvar za vaše potrebe.

Prednosti kombi prevoza putnika u odnosu na druge su velike:

  • Polazak je uvek sa Vase adrese i u vreme kad vama odgovara, a svoje putovanje kombi prevozom putnika mozete organizovati u skladu sa vašim potrebama.
  • Pre početka svake vožnje obavezno je potpisivanje ugovora o iznajmljivanju kombija za prevoz putnika sa vozačem između korisnika i naše agencije.
  • U dogovoru sa našim vozačima koji vam stoje na raspolaganju celo vreme iznajmljivanja kombija za prevoz putnika, možete planirati pauze i druge aktivnosti vezane za vaše putovanje.
  • Svi vozači kombi prevoza putnika X-Limo su iskusni profesionalci sa D kategorijom, a kombi vozila za prevoz putnika su klimatizovana i u besprekornoj tehničkoj ispravnosti, što je garant brzoj, sigurnoj i bezbednoj voznji.

[/vc_column_text][vc_single_image image=“1433″ img_size=“full“ alignment=“center“ style=“vc_box_shadow_border“ label=““][vc_column_text]

IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA SA VOZAČEM – NAČIN I CENA

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem može biti na sat, dan ili duzi vremenski period, a mi cemo se potruditi da vam ponudimo najpovoljniju mogucu cenu na trzistu kombi prevoza putnika/iznajmljivanje kombija sa vozačem.

Cene iznajmljivanja kombija za prevoz putnika sa vozačem su najpovoljnije u ponudi kombi prevoza putnika X-Limo i  nisu fiksne, vec su podlozne promenama u skladu  sa dogovorom.

Upit cene za iznamljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem mozete poslati preko KONTAKT stranice, a mi cemo se potruditi da vam odgovorimo u najkracem mogućem roku.

Pored najma kombija za prevoz putnika 8+1, mozete i iznajmiti putnicko vozilo  sa vozačem za prevoz putnika do bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu, kao i udobno minibus vozilo.[/vc_column_text][vc_single_image image=“753″ img_size=“full“ alignment=“center“ style=“vc_box_shadow_border“][/vc_column][vc_column width=“1/3″ is_sticky=“yes“ sticky_min_width=“767″ sticky_top=“110″ sticky_bottom=“0″]

[jig_vc]
[/jig_vc][/vc_column][/vc_row]

Podeli ovaj post