Iznajmljivanje vozila sa vozačem

kombi Transfer Srbija

Iznajmljivanje automobila sa vozačem

Ako Vam je potreban automobil  sa vozačem za  svecane, poslovne ili lične potrebe naša usluga iznajmljivanje automobila  sa vozacem pravo rešenje za Vas.

ODGOVARAJUĆE VOZILO ZA SVAKU PRILIKU

U skladu sa vašim potrebama, u mogunosti smo da Vam ponudimo više tipova automobila sa vozačem.

Za  poslovna putovanja, transfer Vaših poslovnih partnera sa aerodroma, prevoz mladenaca i maturanata I druge prilike nudimo Vam automobile sa vozačem bussines klase Audi A6.

Za transfere do aerodroma, prevoz od 1-3 putnika, prevoz do Kopaonika, Zlatibora I drugih turističkih destinacija u zemlji I inostranstvu,  na usluzi su vam konforna standardna vozila Opel Zafira, Opel Astra, Renault Scenic.

Iznajmljivanje auta sa vozačem je jedinstven nacin da do vašeg odredišta stignete odmorni I bez posledica koje nosi višečasovna voznja . Pored toga bicete oslobodjeni svih onih obaveza koje nosi priprema automobila za putovanje.

PROFESIONALNA I LIČNA USLUGA

Iznajmljivanjem našeg vozila sa vozačem, pored vozila dobijate I profesionalnog vozača.

Svi naši vozači su dogogodišnji profesionalci koji ulivaju sigurnost, narocito na dužim putovanjima,  govore engleski jezik I upotpunosti su obučeni I spremni da putovanje prilagode vašim potrebama I zeljama. To znači da ce doć sa vozilomi na dogovorenu adresu po vas, pomoći  vam sa prtljagom I bezbedno prevesti na željenu destinaciju. Sama vožnja je prilagođena vama I vašim potrebama, vi određujete pravac I tempo putovanja, usputna stajanja, temperaturu u vozilu…

 

Sve je podređeno vama.

 

Razlika izmedju taxi prevoza I naše usluge najma automobila sa vozačem

Za razliku od taxi prevoza,naše cene su mnogo povoljnije. Svaka naša usluga se dogovara unapred I definišu se svi uslovi putovanja. Pre svake vožnje dogovara se cena prevoza, izbor vozila I maršuta putovanja. To znaci da uvek možete biti sigurni da ce po Vas doći vozilo koje ste zahtevali,sa profesionalnim vozačem,  sto je velika prednost u odnosu na taxi prevoz.Mi se uvek držimo dogovorene cene prevoza I necete biti neprijatno iznenadjeni visinom cene ove usluge. Ne naplaćujemo start, prtljag i naše cene nisu vezane za doba dana,nedelje, praznike I slicno.