NAJPOVOLJNIJI PREVOZ PUTNIKA KOMBIJEM U Srbiji i inostranstvu

kombi prevoz putnika crna gora

 

Prevoz putnika kombijem u Srbiji i inostranstvu-X-Limo Beograd, nudi svoje usluge ukoliko želite da posetite gradove Evrope, posetite međunarodne sajmove, učestvujete na regionalnim ili međunarodnim skupovima, koncertima, idete kombijem u šoping ture, koristite prevoz putnika kombijem za organizovane izlete manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika kombijem i iznajmljivanje kombija sa vozačem uz fiksnu cenu prevoza.

Našim vozilima upravljaju vozači sa dugogodišnjim iskustvom u vožnji na putevima Srbije i Evrope što garantuje sigurnu, bezbednu i udobnu vožnju. Ovaj uslov je važan za kombi prevoz putnika bilo gde, a posebno na dugim relacijama u inostranstvo.
Sva vozila su mlađe generacije, besprekorne tehničke ispravnosti, udobna i klimatizovana!

X-Limo Beograd obezbeđuje i kombi prevoz putnika sa aerodroma Beograd ka svim državama u okruženju po želji klijenta. Potrebno je najaviti dolazak i naše kombi vozilo će Vas dočekati u predviđeno vreme. Usluga prevoza putnika kombijem sa aerodroma je pouzdana i profesionalna.

PREVOZ PUTNIKA KOMBIJEM MANJIH GRUPA

Manjim grupama organizujemo siguran i brz kombi prevoz putnika sa kapacitetom 8+1 sedišta za sve destinacije u Evropi. Za razliku od prevoza autobusom, vozila za kombi prevoz putnika brže prelaze zadatu relaciju, brže prelaze granične prelaze, pravimo pauze po dogovoru na mestima koja klijentima odgovaraju i bez vremenskog ograničenja. Ako se vaši planovi puta promene i želite obilazak dodatnih destinacija, mi ćemo se tome prilagoditi u toku vožnje.

Usluga prevoz putnika kombijem je posebno korisna muzickim grupama, udruženjima,fondacijama i firmama. Listu nekih od nasih zadovoljnih korisnika možete videti na stranici : Reference

Ova usluga je takođe vrlo korisna i fizickim licima kada sami organizuju svoje putovanje, kada odlaze na svadbe i slične svečanosti, ili sami organizuju izlete.

Pre svake vožnje dogovara ce cena prevoza putnika kombijem, i potpisuje se ugovor o iznajmljivanju vozila sa vozačem. U ugovoru se definise vreme angažovanja vozila sa vozačem, cena iznajmljivanja kombija sa vozačem, a u prilogu ugovora stoji i spisak putnika.

 

KOMBI PREVOZ PUTNIKA BEOGRAD – POLUDNEVNI I DNEVNI ARANŽMANI

Kombi prevoz putnika X-Limo po povoljnim cenama iznajmljuje kombi vozila sa profesionalnim vozačima u poludnevnim i dnevnim aranžmanima!

Za potrebe višednevnih aranžmana klijentima odobravamo specijalni popust na cenu kombi prevoz putnika, uz obavezu da za vozača obezbedite smeštaj i hranu.

Specijalna ponuda kombi prevoza putnika za turističko razgledanje Beograda i Srbije sa ili bez turističkog vodiča po povoljnim cenama!