Kombi prevoz do Kopaonika, Zlatibora i Stare Planine

Ako planirate zimovanje ili odmor na prelepom Kopaoniku, mi smo tu da vam pružimo vrhunsku uslugu kombi prevoza do Kopanika. Bez obzira da li putujete sa porodicom, prijateljima ili poslovnim kolegama, naši pouzdani i udobni kombiji će obezbediti sigurno putovanje do vašeg odredišta. Pripremite se za nezaboravno iskustvo na planinama i rezervišite svoj prevoz kombijem do Kopaonika već danas!

xlimo kombi prevoz putnika srbija

Usluge kombi prevoza do Kopanika

Pretstavljamo vam savršenu priliku da istražite očaravajuću lepotu Kopaonika kroz naše vrhunske usluge prevoza putnika do Kopanika. Sa višegodišnjim iskustvom u prevozu putnika, X Limo Beograd je vaš pouzdani saputnik za izuzetno putovanje do veličanstvenog planinskog lanca Kopaonika.

Krenite na bezbrižnu i udobnu avanturu dok vas prevozimo do srca Kopaonika. Naši moderni i dobro održavani kombiji nude savršenu kombinaciju praktičnosti i luksuza, obezbeđujući da vaše putovanje bude podjednako nezaboravno kao i samo odredište. Uživajte u zadivljujućim vidicima i svežem planinskom vazduhu uz našu uslugu kombi prevoza putnika do Kopanika.

Kako zakazati kombi prevoz do Kopanika?

Zakazivanje usluge kombi prevoza do Kopanika je jednostavno, sve što trebate da uradite je sledeće:

  1. Kontaktirajte Nas: Kontaktirajte nas putem kontakt stranice, email adrese ili pozivom na telefon, tu smo da odgovorimo na vaša pitanja i pomognemo vam da planirate vaše putovanje.
  2. Definisanje polaska i veličine grupe: Podelite vaše datume putovanja, veličinu grupe i eventualne posebne zahteve koje imate. Naš tim će prilagoditi putovanje da se savršeno uklopi u vaše potrebe.
  3. Definisanje cene putovanja: Na osnovu vaših zahteva, pružićemo vam transparentnu i najbolju ponudu koja uključuje sve neophodne detalje.
  4. Potvrdite Vašu Rezervaciju: Kada budete zadovoljni predloženom cenom, potvrdite vašu rezervaciju i obezbedite svoje mesto za nezaboravno putovanje..

Iskusite magiju Kopaonika uz praktičnost i ekspertizu X Limo Beograd firme. Rezervišite vašu uslugu prevoza putnika do Kopaonika danas i stvarajte uspomene koje će trajati ceo život. Vaša avantura čeka - da li ste spremni da se upustite u ovo izvanredno putovanje?

O Kopaoniku

Kopaonik je od Beograda udaljen oko 270 kilometara i to je najpopularnija zimska turistička destinacija u Srbiji. Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh i nalazi se 2017 m. Turističko srediste Kopaonika se nalazi na 1780 m, i odlikuje ga veliki broj turističkih sadržaja, hotela, apartmana, planinarskih domova, vila...od pratećih sadrzaja tu je veliki broj restorana, kafića, diskoteka , klubova... Na ovom delu Kopaonika smesten je ski centar sa 18 km  nordiskih i 55 km alpskih staza.

Kombi prevoz putnika do Kopaonika iz Beograda traje oko 3.5 sata, putevi su uglavnom dobrog kvaliteta, a deo puta na prilasku Kopaoniku je uglavnom prekriven snegom i u zimskom periodu je obavezna zimska oprema, no to ne predstavlja problem za X-LIMO kombi prevoz do Kopaonika.
Put iz Beograda vodi auto-putem do Pojata odakle se kombi prevoz Kopaonik nastavlja ka Kruševcu, pa onda ka Brusu i Brzeću... U slučaju neprohodnosti prilaza Kopaoniku iz pravca Brzeća, i u dogovoru sa putnicima, koristimo prilaze od Jošaničke Banje, ili Rudnice.

Kombi prevoz Kopaonik - Cena

Uslugu Kombi Prevoz Kopaonik ne obavljamo kao linijski prevoz, vec kao uslugu iznajmljivanje kombija sa vozacem, odnosno ne naplaćujemo po putniku, već po vozilu. Cenu usluge kombi prevoz Kopaonik možete pogledati na stranici CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA, a dodatne informacije o prevozu putnika kombijem do Kopaonika možete dobiti upitom pomoću informacija sa KONTAKT stranice.

 


SKI-TAXI I KOMBI PREVOZ DO STARE PLANINE

Stara planina je udaljena od Beograda oko 330 km, a postoji više putnih pravaca do nje, ali se zbog loše održavanih puteva preporučuje putni pravac Beograd – Niš – Knjaževac – Kalna – Babin Zub. Putovanje kombijem otprilike traje oko 4 sata, ali je uslovljeno frekvencijom saobraćaja i vremenskim prilikama.

Cenu kombi prevoza do Stare Planine možete pogledati na stranici CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA, a dodatne informacije o prevozu putnika kombijem do Stare planine možete dobiti upitom pomoću informacija sa KONTAKT stranice.

 


SKI-TAXI i kombi prevoz putnika/najam kombija sa vozačem do Zlatibora

Za vise od 4 putnika pošaljite upit preko kontakt stranice.

Zlatibor je destinacija koja je popularna kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Od Beograda je udaljen oko 190 km, a kombi prevoz do Zlatibora traje oko 3 sata u zavisnosti od frekvencije saobraćaja i od vremenskih prilika. Put iz Beograda vodi preko Ljiga, Čacka, Užica. Put je u relativno dobrom stanju i redovno se odrzava u zimskom periodu.