Kombi prevoz Kopaonik, Zlatibor, Stara Planina…

xlimo kombi prevoz putnika srbija

 

Kombi prevoz  Kopaonik

Kopaonik je od Beograda udaljen oko 270 kilometara i to je najpopularnija zimska turistička destinacija u Srbiji. Najviši vrh Kopaonika je Pančićev vrh i nalazi se 2017 m. Turističko srediste Kopaonika se nalazi na 1780 m, i odlikuje ga veliki broj turističkih sadržaja, hotela, apartmana, planinarskih domova, vila...od pratećih sadrzaja tu je veliki broj restorana, kafića, diskoteka , klubova... Na ovom delu Kopaonika smesten je ski centar sa 18 km  nordiskih i 55 km alpskih staza.

Kombi prevoz putnika do Kopaonika iz Beograda traje oko 3.5 sata, putevi su uglavnom dobrog kvaliteta, a deo puta na prilasku Kopaoniku je uglavnom prekriven snegom i u zimskom periodu je obavezna zimska oprema, no to ne predstavlja problem za X-LIMO kombi prevoz do Kopaonika.
Put iz Beograda vodi auto-putem do Pojata odakle se kombi prevoz Kopaonik nastavlja ka Kruševcu, pa onda ka Brusu i Brzeću... U slučaju neprohodnosti prilaza Kopaoniku iz pravca Brzeća, i u dogovoru sa putnicima, koristimo prilaze od Jošaničke Banje, ili Rudnice.

Uslugu Kombi Prevoz Kopaonik ne obavljamo kao linijski prevoz, vec kao uslugu iznajmljivanje kombija sa vozacem, odnosno ne naplaćujemo po putniku, već po vozilu. Cenu usluge kombi prevoz Kopaonik možete pogledati na stranici CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA, a dodatne informacije o prevozu putnika kombijem do Kopaonika možete dobiti upitom pomoću informacija sa KONTAKT stranice.

 


SKI-TAXI I KOMBI PREVOZ DO STARE PLANINE

Stara planina je udaljena od Beograda oko 330 km, a postoji više putnih pravaca do nje, ali se zbog loše održavanih puteva preporučuje putni pravac Beograd – Niš – Knjaževac – Kalna – Babin Zub. Putovanje kombijem otprilike traje oko 4 sata, ali je uslovljeno frekvencijom saobraćaja i vremenskim prilikama.

Cenu kombi prevoza do Stare Planine možete pogledati na stranici CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA, a dodatne informacije o prevozu putnika kombijem do Stare planine možete dobiti upitom pomoću informacija sa KONTAKT stranice.

 


SKI-TAXI i kombi prevoz putnika/najam kombija sa vozačem do Zlatibora

Za vise od 4 putnika pošaljite upit preko kontakt stranice.

Zlatibor je destinacija koja je popularna kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Od Beograda je udaljen oko 190 km, a kombi prevoz do Zlatibora traje oko 3 sata u zavisnosti od frekvencije saobraćaja i od vremenskih prilika. Put iz Beograda vodi preko Ljiga, Čacka, Užica. Put je u relativno dobrom stanju i redovno se odrzava u zimskom periodu.