Prevoz do i sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu

kombi prevoz putnika sa i do aerodroma nikola tesla beograd

KOMBI PREVOZ SA AERODROMA BEOGRAD

Kombi prevoz sa aerodroma: X-Limo je firma specializovana za prevoz putnika sa željene adrese do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, kao i za doček putnika i kombi prevoz putnika i prtljaga kombijem sa aerodroma u Beogradu do željene destinacije širom Srbije.

Po Vasem zahtevu organizujemo transfer sa/do aerodroma Tuzla,Temišvar i Niš.

Pored prevoza putnika i prtljaga kombijem sa i do aerodroma Nikola Tesla, X-LIMO Beograd u svojoj ponudi ima i kombi prevoz putnika sa adrese do bilo koje destinacije u Srbiji ili inostranstvu.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO AERODROMA

Kombi prevoz putnika X-LIMO Beograd svojim klijentima garantuje fiksne cene prevoza putnika kombijem, bez skrivenih ili naknadnih troškova. Pri prevozu putnika i prtljaga kombijem ne naplaćujemo start niti vreme čekanja.

Dogovor o ceni prevoza kombijem se završava pre početka vožnje i mi taj dogovor strogo poštujemo, bez obzira na faktore koji mogu uticati na dužinu puta (razne devijacije, radovi na putu, gužve i sl.), kao i vremensko trajanje putovanja ukoliko dođe do objektivnih prepreka za poštovanje vremena potrebnog za kombi prevoz putnika do neke destinacije.

KOMBI PREVOZ PUTNIKA NA AERODROM – DOČEK KLIJENATA

Kombi prevoz putnika i doček na aerodromu.
Vozač kombi prevoza putnika X-LIMO Beograd dočekuje putnika ili putnike na izlaznom terminalu aerodroma Nikola Tesla u Beogradu sa tablom na kojoj je ispisano ime putnika. Nakon susreta vozač će preuzeti vaš prtljag i sačekati da se smestite u udobna vozila našeg kombi prevoza.

Sva vozila za kombi prevoz putnika putnika i prtljaga su klimatizovana i tehnički potpuno ispravna tako da ćete sigurno uživati u vožnji sa profesionalnim vozačem.