X LIMO BEOGRAD - PREVOZ PUTNIKA

O NAMA

Ko smo mi ?

Kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu u organizaciji X-LIMO Beograd obezbeđuje neizostavno zadovoljstvo putovanja i udobnost. Kombi vozila novije generacije koja imamo u našem voznom parku garantuju komfor i uživanje. Sva vozila su potpuno tehnički ispravna i klimatizovana, a putnici osigurani. Vozači X-LIMO kombi prevoza  su dugogodisnji visoko osposobljeni profesionalci sa D kategorijom i važećim lekarskim uverenjem, iskusni i sigurni cak i u najekstremnijim uslovima putovanja. 

Stojimo vam na raspolaganju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, putem e-maila i telefona.

0
Uspešnih godina u poslu
0
+
Predjenih kilometara
0
+
Zadovoljnih putnika
null

KOMBI PREVOZ PUTNIKA

X LIMO BEOGRAD

ISTORIJA NAŠE FIRME

Naš put do uspeha

X-LIMO Beograd je tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih usluga kombi prevoza putnika. Pod tim pre svega podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje, uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju. Fokusirani smo da svakom klijentu obezbedimo jedinstveno iskustvo uzivanja u nasim uslugama. Zbog toga imamo dugu istoriju pružanja usluga privatnim, korporativnim i poznatim klijentima.

2007
Otvorena kompanija X Limo Beograd
2012
Iz male porodične firme prerastamo u kompaniju sa 8 zaposlenih
2017
X-Limo Beograd danas ima 10 putničkih i kombi vozila, i 14 zaposlenih, dosta pređenih kilometara i veliki broj zadovoljnih klijenata.
x limo beograd

Podeli ovaj post