O nama

Трансфер из Аэропорта Белград

X LIMO BEOGRAD - PREVOZ PUTNIKA

Ko smo mi ?

Kombi prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu u organizaciji X-LIMO Beograd obezbeđuje neizostavno zadovoljstvo putovanja i udobnost. Kombi vozila novije generacije koja imamo u našem voznom parku garantuju komfor i uživanje. Sva vozila su potpuno tehnički ispravna i klimatizovana, a putnici osigurani. Vozači X-LIMO kombi prevoza  su dugogodisnji visoko osposobljeni profesionalci sa D kategorijom i važećim lekarskim uverenjem, iskusni i sigurni cak i u najekstremnijim uslovima putovanja. 

Stojimo vam na raspolaganju 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, putem e-maila i telefona.

 

ISTORIJA NAŠE FIRME

xlimo beograd
xlimo beograd

Naš put do uspeha

X-LIMO Beograd je tim mladih ljudi posvećenih pružanju profesionalnih usluga kombi prevoza putnika. Pod tim pre svega podrazumevamo odgovornost, fleksibilnost i otvorenost za sve vrste saradnje, uspostavljajući sa našim klijentima i partnerima stabilan i dugotrajan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju. Fokusirani smo da svakom klijentu obezbedimo jedinstveno iskustvo uzivanja u nasim uslugama. Zbog toga imamo dugu istoriju pružanja usluga privatnim, korporativnim i poznatim klijentima.

2007  - Otvorena kompanija X Limo Beograd"

2012 - Iz male porodične firme prerastamo u kompaniju sa 8 zaposlenih

2017 - X-Limo Beograd danas ima 10 putničkih i kombi vozila, i 14 zaposlenih, dosta pređenih kilometara i veliki broj zadovoljnih klijenata.

 

10

Godina u poslu

40000 +

Prevezenih putnika

5

Sigurnih i vrhunskih vozila