Iznajmljivanje kombija/automobila sa vozačem u Srbiji i inostranstvu

xlimo iznajmljivanje limuzina i kombija sa vozacem

Kombi prevoz putnika X-Limo pruža i uslugu iznajmljivanja kombija za prevoz putnika 8+1 sa vozačem.
Ukoliko planirate grupni odlazak na svadbu, izlet, seminar i slicno onda je usluga iznajmljivanja kombija sa vozačem idealna stvar za vaše potrebe.

Prednosti kombi prevoza putnika u odnosu na druge su velike:

  • Polazak je uvek sa Vase adrese i u vreme kad vama odgovara, a svoje putovanje kombi prevozom putnika mozete organizovati u skladu sa vašim potrebama.
  • Pre početka svake vožnje obavezno je potpisivanje ugovora o iznajmljivanju kombija za prevoz putnika sa vozačem između korisnika i naše agencije.
  • U dogovoru sa našim vozačima koji vam stoje na raspolaganju celo vreme iznajmljivanja kombija za prevoz putnika, možete planirati pauze i druge aktivnosti vezane za vaše putovanje.
  • Svi vozači kombi prevoza putnika X-Limo su iskusni profesionalci sa D kategorijom, a kombi vozila za prevoz putnika su klimatizovana i u besprekornoj tehničkoj ispravnosti, što je garant brzoj, sigurnoj i bezbednoj voznji.

 

IZNAJMLJIVANJE KOMBIJA SA VOZAČEM - NAČIN I CENA

Iznajmljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem može biti na sat, dan ili duzi vremenski period, a mi cemo se potruditi da vam ponudimo najpovoljniju mogucu cenu na trzistu kombi prevoza putnika/iznajmljivanje kombija sa vozačem.

Cene iznajmljivanja kombija za prevoz putnika sa vozačem su najpovoljnije u ponudi kombi prevoza putnika X-Limo i  nisu fiksne, vec su podlozne promenama u skladu  sa dogovorom.

Upit cene za iznamljivanje kombija za prevoz putnika sa vozačem mozete poslati preko KONTAKT stranice, a mi cemo se potruditi da vam odgovorimo u najkracem mogućem roku.

Pored najma kombija za prevoz putnika 8+1, mozete i iznajmiti putnicko vozilo  sa vozačem za prevoz putnika do bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu, kao i udobno minibus vozilo.